​Tagreparation med flydende membraner

​Har dit hus brug for en tagreparation? Hos Roofer ApS har vi specialiseret os i forskellige former for tagreparation med flydende tagmembran.

10 års erfaring med tagreparation med membran

​Vi er den eneste importør af det særlige flydende tagmembranprodukt HYPERTECTUM. Vi forhandler produktet, og vi benytter det også i vores tagarbejde. Det kan være en tagreparation i forbindelse med et utæt tag, en stormskade eller ordinær vedligeholdelse. Vi laver endvidere forsikringsskader.

Vi har 10 års erfaring med tagreparation og andet tagarbejde, og vi udfører også store tagentrepriser for erhverv og boligejendomme. Vi er altid seriøse i vores arbejde, og derfor har vi også en række store kunder såsom Topdanmark Ejendomme, Nordea Ejendomme, Novo og gennem årene mange private.

Gør-Det-Selv

​HYPERTECTUM er et fremragende gør-det-selv produkt, hvorfor rigtig mange over hele landet selv udfører deres HYPERTECTUM membran. Gør-det-selv manden kan spare mange penge ved selv at udføre arbejdet.

Gør-det-selv manden kan spare mange penge ved selv at udføre arbejdet.

​Roofer sætter dig grundigt ind i processen, så du er sikker på, du får de rigtige mængder (lagtykkelse) og derved opnår garanti på det udførte arbejde.

Kontakt os for at få et tilbud på reparation af tag

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om vores kompetencer, og vi tilbyder naturligvis både råd og vejledning om reparation af tag. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på en tagreparation. 

​Ring på telefon 81 11 09 11, send en mail til roofer.aps@gmail.com eller udfyld kontaktformularen her på siden, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Køllegårdsvej 46A , 2730 Herlev

Michael Jensen i Herlev, Hovedstaden, DK på Houzz